Acord entre Actua i Barcelona Tech City

L'acord entre Actua i Barcelona Tech City


El conveni de col·laboració entre Actua i Barcelona Tech City (BTC) potencia l’intercanvi d’iniciatives que fomenten i promocionen la digitalització i els sectors tecnològics.

L’objectiu d’aquest acord és que Andorra i les seves empreses es beneficiin de les oportunitats que ofereix aquesta associació tant pel desenvolupament tecnològic, la digitalització com per a la seva internacionalització.

Les empreses i les startups andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació podreu gaudir dels beneficis d’aquest acord.

Els avantatges que t'ofereix aquest acord amb Barcelona Tech City són:

 
  • Et connectem amb empreses, start-ups i emprenedors de referència internacional segons les teves necessitats.
  • Et donem accés a totes les activitats i formacions organitzades per Barcelona Tech City. Les empreses i entitats andorranes podreu fer, a través d’Actua, peticions de formacions específiques que puguin oferir Barcelona Tech City a Barcelona.
  • T'oferim l’opció de fer servir l’espai físic d’Actua dins de l’edifici de Barcelona Tech City. L’espai és gratuït i amb una durada màxima de tres mesos per empresa.
  • Podràs accedir a les formacions, xerrades i connexions amb socis de Barcelona Tech City a Andorra.

Si t’interessa aprofitar qualsevol de les oportunitats que t'ofereix l'acord entre ACTUA i Barcelona Tech City omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Què és Barcelona Tech City?


Barcelona Tech City és una organització no lucrativa que té com a objectiu consolidar i potenciar el sector tecnològic i digital de la ciutat que ha mobilitzat més de 1.200 milions d'euros en els últims 12 mesos i ocupa a 30.000 professionals, contribuint a posicionar Barcelona com a referent en l'escena tecnològica internacional. Per això treballa juntament amb emprenedors, startups, inversors, grans empreses, incubadores, acceleradores i emprenedors, universitats, escoles de negocis, mitjans de comunicació i altres agents de l'ecosistema ubicats a Barcelona.

L'associació compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i de partners com la Mobile World Capital Barcelona, ​​CaixaBank, SEAT, ESADE, EPSON, La Vanguardia, LetGo, Airbnb, Gas Natural Fenosa o Telefònica Open Future, així com de grans marques com McCann-Ericsson o Rousaud Costas Duran, entre d'altres. Representa a més de 500 empreses del sector tecnològic i digital a la ciutat.

En 2016 Barcelona Tech City va inaugurar Pier01, situat a Palau de Mar, per crear un dels hubs tecnològics més importants d'Europa. Pier01 acull més de 100 companyies, entre startups, empreses i iniciatives com el mVentures de la Mobile World Capital Barcelona, ​​Antai Venture Builders, Nuclio Venture Builders, BeMobile, Nuclio, Napptilus, BeRepublic, Byhours, Geenapp, Ikomobi, Iris, Holaluz, LetGo i Tiendeo, entre molts altres.