Acord entre Actua i La Mêlée

L'acord entre Actua i La Mêlée


El conveni de col·laboració entre Actua i La Mêlée potencia l’intercanvi d’iniciatives que fomenten i promocionen la digitalització i els sectors tecnològics.

L’objectiu d’aquest acord és que Andorra i les seves empreses es beneficiïn de les oportunitats que ofereix aquesta associació tant pel desenvolupament tecnològic, la digitalització com per a la seva internacionalització.

Les empreses i les startups andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació podreu gaudir dels beneficis d’aquest acord.

Els avantatges que t'ofereix aquest acord amb La Mêlée són:

 
  • Et connectem amb empreses, start-ups i emprenedors de la regió d’Occitània.
  • Et donem accés a totes les activitats i formacions organitzades per La Mêlée. Les empreses i entitats andorranes podreu fer, a través d’Actua, peticions de formacions específiques que puguin oferir La Mêlée a Tolosa.
  • T'oferim l’opció de fer servir els espais físics de La Mêlée per mantenir reunions (La Cantine Toulouse i Nova Mêlée). Els espais són gratuïts i s’han de reservar prèviament a través d’Actua.

Si t’interessa aprofitar qualsevol de les oportunitats que t'ofereix l'acord entre ACTUA i La Mêlée omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.


Què és La Mêlée?


La Mêlée és una associació que es va constituir fa divuit anys i que impulsa el sector digital i reuneix nombrosos actors de la regió d’Occitània. És un laboratori d’idees i de projectes que reuneix més de 600 membres i 20.000 professionals, independents, empreses emergents, grups de recerca, inversors i estudiants que tenen com a denominador comú el món digital i la innovació.

L’entitat té com a objectius dinamitzar, connectar i acompanyar les empreses joves, donar suport a la innovació i l’emprenedoria, activar l’entrada al mercat i, en global, participar en el creixement de la regió. La Mêlée organitza diversos esdeveniments a Tolosa i Montpeller, com per exemple “La Nuit des Réseaux, el Forum JobsTIC, el Forum des Décideurs Informatiques, Meet The Big, La Mêlée Numérique” i altres.

L’associació proposa diversos serveis:
  • La Cantine, NovaMêlée i InnoStation. A Tolosa, La Cantine i NovaMêlée són espais de cotreball que ofereixen un indret privilegiat per treballar sol o en equip i que permeten als professionals fer un intercanvi en els 400 esdeveniments anuals. InnoStation, a Montpeller, és un espai que acull esdeveniments, comissions i membres.
  • Le Starter, preincubadora per a empreses emergents, acompanya els impulsors de projectes innovadors en els seus primers passos cap als vivers.
  • Open Innovation: organització de tallers, visites d’aculturació al món digital i hackatons, amb l’objectiu que les petites i mitjanes empreses i les grans empreses guanyin en agilitat, en capacitat d’innovació i en encaix al mercat (fit to market).