Actua ofereix un espai per a la teva empresa a l'Smart City Expo World Congress 2018

Actua participarà a l’Smart City Expo World Congress que se celebrarà a Barcelona els dies 13, 14 i 15 de novembre del 2018. Per primera vegada, oferirà un espai físic dins de l’estand andorrà per a les empreses. A més farà difusió de la participació entre professionals, empreses i organismes internacionals que visiten i participen en el congrés.

Amb la finalitat d’acabar de dissenyar l’espai, necessitaríem saber abans del 30 de juliol si esteu interessats a participar-hi.

Actua ofereix:
  • Un espai a l’estand d’Actua durant els tres dies que dura el congrés.
  • Promoció a través de diferents canals de comunicació (programa de la fira, web, premsa d’Actua i de la Fira...).
  • Dos entrades expositors.
  • Quatre entrades visitants.
  • Presència en el catàleg oficial online d’empreses de l'Smart City Expo World Congress.
  • Difusió de la participació andorrana entre professionals, empreses i organismes internacionals al congrés.

El preu de l’espai, pels tres dies, és de 200 euros + IGI.

L’Smart City Expo World Congress 2017 va rebre 18.000 visitants i va reunir 700 ciutats dels cinc continents, 675 expositors i més de 400 ponents. L'esdeveniment va ocupar 30.000 metres quadrats d'exposició amb grans companyies com Alstom, AT&T, Bosch, Cellnex, Cisco, Deutsche Telekom, Engie, FCC, Ferrovial, Fiware, Hexagon, Huawei, Intel, Mastercard, Microsoft, PTC, SAP, Siemens, Silver Spring Networks, Suez i ZTE.

Condicions de participació

Les següents condicions regulen la participació a l’estand d’Andorra a la fira Smart City Expo World Congress 2018, que tindrà lloc els propers dies 13 al 15 de novembre a Barcelona (“l’Esdeveniment”).

Modalitat de participació

S’ofereix a les empreses la possibilitat de participar a l’Esdeveniment que inclourà la posada a la seva disposició d’un espai físic dins de l’estand d’Actua, dos entrades expositors, quatre entrades visitants, la difusió de la seva participació entre altres empreses i organismes, i la presència en el catàleg oficial online d’empreses de Smart City Expo World Congress. El preu de l’espai és de 200 euros + IGI.

Participants

Podran participar en l’Esdeveniment les empreses legalment registrades al Registre de Titulars d’Activitats Econòmiques d’Andorra al moment de presentació de la sol·licitud i que exerceixin una activitat econòmica relacionada amb el sector tecnològic (noves tecnologies, innovació, smartcities, etc.), amb independència de quina sigui la seva forma jurídica.
 
Sol·licitud

Només s’acceptaran sol·licituds de participació a través del formulari web fins el 30 de juliol del 2018.

Si t’interessa tenir un espai propi dins de l’estand d’Andorra a l'Smart City Expo World Congress de Barcelona omple aquest formulari i contactarem amb tu.