El ministre de Presidència, Economia i Empresa i president d’Actua, Jordi Gallardo, i la directora d’Actua Empresa, Judit Hidalgo, han presentat aquest dimarts, 27 d’abril, la segona edició del programa Growth, una iniciativa de suport per a les empreses amb alt potencial de creixement.

Després de l’èxit de l’edició anterior, des d’Actua Empresa s’ha informat que enguany 15 empreses podran gaudir d’aquest programa, que d’entre altres inclou més de 80 hores de coneixement especialitzat, impartit per professionals del món de l’empresa, un pla de creixement totalment personalitzat que inclourà un mix de 33 hores de mentoria individual en àrees de treball com el màrqueting (digital i tradicional), les vendes Internacionals, les finances, l’estratègia i el lideratge. A més també oferirà més de 40 hores de formació grupal en les mateixes especialitats i 15 de sessions especials.

Gallardo ha destacat la importància del programa perquè “des d’Actua Empresa es posa a disposició de les empreses un grup d’experts que conformaran el Pla de Creixement al llarg de tot el programa i assessorament expert individualitzat. A més tindran lloc sessions col·lectives especials, màster classes i best practices amb experts i empresaris reconeguts”.

En aquest sentit, Hidalgo ha assenyalat que també hi haurà “espai per als contactes entre empreses amb sessions de networking i de cooperació empresarial, i una diagnosi empresarial. Tot plegat amb l’objectiu d’ajudar les empreses en trobar les seves àrees de millora i potenciar el seu desenvolupament a llarg termini”.

La selecció de les empreses

Les inscripcions ja es poden fer omplint el formulari de sol·licitud d’admisió al Programa Growth 2021 fins el 21 de maig, i de totes les empreses que es presentin s’escolliran un màxim de 50 que gaudiran d’una anàlisi empresarial que oferirà a l’empresa una radiografia de les seves àrees de millora i desenvolupament (valorada en 500 euros). D’aquestes 50 es triaran les 20 empreses que optaran a una classe magistral en pitch empresarial i que defensaran la seva candidatura. I finalment, 15 empreses, tindran l’oportunitat de realitzar el programa sencer.

El cost del programa Growth d’Actua Empresa per les empreses seleccionades és de 600 euros + IGI per la seva participació, tot i que el valor estimat seria de 15.000 euros.

Trobareu més informació del programa en a www.actua.ad/programa-growth-actua

Share This Story, Choose Your Platform!