Andorra estarà al World Retail Congress


Andorra participarà en el World Retail Congress, que enguany tindrà lloc a Amsterdam del 14 al 16 de maig del 2019.

Per tal que pugueu aprofitar les oportunitats que aquest congrés ofereix i a més que el món conegui el que Andorra pot oferir, Actua organitza un estand on s’informarà de les oportunitats de negoci del sector del comerç al Principat i dels projectes d’innovació que s’estan treballant.

Entre altres oportunitats, podreu establir contactes professionals amb marques de primera línia internacional i altres professionals, i també assistir a les conferències de casos d’èxit que s’organitzen.

Els organitzadors ens han facilitat que les empreses d’Andorra puguin accedir a entrades a un cost inferior al publicat al web del Congrés. Per poder saber el nombre d’empreses andorranes que hi aniran i tancar el preu final, necessitarem que ens digueu si estaríeu interessats a assistir-hi.

Les sol·licituds s’han de fer abans del 28 de febrer del 2019 a través del formulari que trobareu en aquesta pàgina. Aquestes sol·licituds són sols “expressions d’interès”. Entenem que ens podreu confirmar segur la vostra assistència un cop us puguem confirmar el preu de l’entrada.

Per a més informació, podeu consultar la web del congrés.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el Pla estratègic de turisme de compres, que té com a objectiu, entre d’altres, tornar a posicionar Andorra com una destinació de compres de referència. Per dur a terme aquesta tasca, s’ha de diversificar i millorar l’oferta comercial per tal de respondre a les necessitats d’una clientela internacional, així com atreure noves marques de talla internacional.

World Retail Congress, el congrés de referència en el sector de la venda al detall


El World Retail Congress és la trobada internacional de referència en el sector de la venda al detall. En aquest Congrés es podran veure les noves i futures tendències de la indústria, al mateix temps que es poden compartir experiències amb professionals internacionals del sector. Es preveu l’assistència de 14.000 professionals del sector de més de 70 països.

Si t’interessa participar conjuntament amb Actua al World Retail Cogress que tindrà lloc a Amsterdam del 14 al 16 de maig del 2019, omple aquest formulari i contactarem amb tu.