A Actua, volem fer que les nostres empreses i negocis locals arribin a tot el món. Per aquest motiu, hem creat una sèrie de programes d’internacionalització i subvencions, per donar suport a totes les empreses que requereixen ajuda per llançar-se al mercat internacional.

Entenem la internacionalització com un factor holístic que aporta coneixement; connexions amb proveïdors capdavanters i eficients per al teu negoci; inspiració, i, també, més clients potencials per als teus productes i serveis.

Descobreix quin dels nostres programes d’internacionalització i quines subvencions s’adeqüen millor a tu. No esperis més i accedeix al mercat internacional sota el guiatge d’Actua.

Programes dinternacionalització

Pàgina inicial»Creix des d’Andorra»Serveis i Programes d’Internacionalització

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Everis

Everis Andorra
El procés d’implantació a Andorra ha estat força àgil, tot han estat facilitats i estem per sobre de les expectatives que ens havíem plantejat.

José Enrique Boigues, Director - Everis Andorra
Podoactiva
Clínica Podoactiva Andorra
Estem contents amb l’acollida que hem tingut a Andorra, i el procés d’implantació ha estat fàcil.