Over the last few years, Andorra has been promoting innovation through common projects with different centres and entities of International renown. Some as prestigious as Massachusetts Institute of Technology (MIT), Google, Visa, Innovation Centre in Skolkovo (Moscow), the Quartier de l’Innovation in Montreal (Canada) or Carto, among others. In this sense, the Pyrenean country is becoming a true innovation living lab with projects in sectors such as mobility, energy, the environment, and tourism.
Discover our projects!

Innovate with you

Home»Innovate with you

Innovation projects

Innovation projects

In the framework of economic diversification,
we want to promote Andorra as
a “Living Lab” (Laboratory Country)

see more

Et truquem

Et truquem!
Echevarne
Echevarne A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.
Nice Fruit
Nice Fruit Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.
José María Roger, President - Nice Fruit
Everis
Everis Andorra El procés d’implantació a Andorra ha estat força àgil, tot han estat facilitats i estem per sobre de les expectatives que ens havíem plantejat.
José Enrique Boigues, Director - Everis Andorra
Podoactiva
Clínica Podoactiva Andorra Estem contents amb l’acollida que hem tingut a Andorra, i el procés d’implantació ha estat fàcil.