Espai d’Innovació d’Andorra

The Andorran Innovation Space, promoted by Actua, is located on the ground floor of Caldea’s building and has a surface area of 250 square metres distributed in two separated areas.

Espai d'Innovació d'Andorra

Home»Innovate with you»Innovation projects»Espai d’Innovació d’Andorra

Espai d'Innovació

On one side, ActuaTech Foundation has its offices. A wide meeting room with a grandstand with capacity for about thirty people. This space is used for presentations or conferences.

On the other side, there is a room showing some projects: The autonomous vehicle being tested in Andorra (the Persuasive Electric Vehicle -PEV), the CityScope with the projection of several Data models, and an area reserved for researchers.

The space is open to researchers, businessmen and citizens in general. Come and visit us!

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Everis

Everis Andorra
El procés d’implantació a Andorra ha estat força àgil, tot han estat facilitats i estem per sobre de les expectatives que ens havíem plantejat.

José Enrique Boigues, Director - Everis Andorra
Podoactiva
Clínica Podoactiva Andorra
Estem contents amb l’acollida que hem tingut a Andorra, i el procés d’implantació ha estat fàcil.