Solar resources of rooftop solar panels (OBSA)

It is a computer application that provides information on the potential of the use of solar energy from the roofs of the country’s buildings.

Solar resources of rooftop solar panels (OBSA)

Home»Innovate with you»Innovation projects»Solar resources of rooftop solar panels (OBSA)

Generating a series of indicators in relation to the benefits and the energetic, economic and environmental interest of this use.

This application was developed by the Observatori de la Sostenibilitat d’Andorra (OBSA) as part of the project “Potential for the use of solar resources from the Pyrenean buildings’ rooftops”.

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Everis

Everis Andorra
El procés d’implantació a Andorra ha estat força àgil, tot han estat facilitats i estem per sobre de les expectatives que ens havíem plantejat.

José Enrique Boigues, Director - Everis Andorra
Podoactiva
Clínica Podoactiva Andorra
Estem contents amb l’acollida que hem tingut a Andorra, i el procés d’implantació ha estat fàcil.