Llevar a cabo un proyecto empresarial o crear una empresa en Andorra requiere preparación y tomar decisiones importantes.

Para poner en marcha un proyecto de creación de empresa, hay que proceder por etapas, y no siempre es evidente saber por dónde empezar.

Para constituir una sociedad en territorio andorrano, te recomendamos que consultes cuáles son los requisitos y trámites que debes seguir. En Actua, te informamos sobre los distintos pasos que debes seguir para crear una empresa en Andorra, y te acompañamos en todo el proceso.

Crear una empresa en Andorra

Home»Crecimiento empresarial en Andorra»Crear una empresa en Andorra

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Everis

Everis Andorra
El procés d’implantació a Andorra ha estat força àgil, tot han estat facilitats i estem per sobre de les expectatives que ens havíem plantejat.

José Enrique Boigues, Director - Everis Andorra
Podoactiva
Clínica Podoactiva Andorra
Estem contents amb l’acollida que hem tingut a Andorra, i el procés d’implantació ha estat fàcil.