Matins d'Actua

Actua ofrece a las empresas del país que estén interesadas, una charla de una hora como máximo sobre un tema de interés empresarial y 15 minutos de networking. El evento tendrá lugar en el Espai d’Innovació d’Andorra.

Actua se compromete a hacer difusión del evento a los miembros de los clústeres y a otros contactos empresariales. Además, hará difusión del evento en las redes sociales y en el web: www.actua.ad
 

Esta conferencia no tendrá contenido promocional sobre los productos y servicios de la empresa. Sin embargo, se podrá utilizar la marca y los datos de contacto en la diapositiva final. Actúa validará el contenido antes de la reserva del espacio.

Si t’interessa realitzar una xerrada sobre un tema d’interès empresarial a l’Espai d’Innovació d’Andorra omple aquest formulari i contactarem amb tu.


Adjuntar una imatge del logotip de l’organitzador en format PNG, PDF o vectorial en una resolució de com a mínim 400px d’amplada.
Los archivos deben ser menos de 5 MB.
Tipos de fichero permitidos: jpg jpeg png pdf rar zip.
En facilitar imatges a Andorra Desenvolupament i Inversió, S.A.U. per mitjà d’aquest formulari, l’empresa garanteix a Andorra Desenvolupament i Inversió, S.A.U. que les referides imatges no infringiran drets d’autor, drets de propietat industrial, drets d’imatge, ni altres drets o posicions jurídiques d’anàleg contingut econòmic de tercers, tot i essent l’empresa de què es tracti la responsable en exclusiva de qualsevol eventual vulneració i d’eventuals danys i perjudicis al respecte.