Xerrades d'Actua per a empresaris

Davant el context actual d'excepcionalitat provocat per la crisi de la Covid-19, des d'Actua proposem una sèrie de seminaris online de temàtiques empresarials i d'innovació perquè les empreses puguin afrontar millor aquesta situació.

Els webinars es realitzen a través de la plataforma ZOOM, que permet el seguiment gratuït a través d'una sessió en directe, i les sessions tenen una durada d'entre 30 i 40 minuts, al final de les quals es dóna pas a un torn de preguntes.

Les xerrades que ja hem fet


Si vols tornar a veure alguna de les xerrades per a empresaris que hem fet des d'Actua, o vols descarregar el PDF de la presentació del ponent, aquí trobaràs els enllaços. També els pots trobar al nostre canal de YouTube.

25 de maig del 2020
Les mesures sanitàries en el sector de la restauració en la represa de l'activitat, a càrrec de Verònica Canals, ministra de Turisme, Jesús Galindo, cap d'Àrea de Seguretat Alimentària i Entorn, Sílvia Foix, cap d'Unitat d'Inspecció dels Allotjaments Turístics, i Sergi Nadal, director de Turisme.


20 de maig del 2020
Presentació del nou Programa Growth d'Actua, a càrrec de Marc Galabert, secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació del Govern d’Andorra, i Judit Hidalgo, directora d'Actua Empresa.


15 de maig del 2020
Pla de reobertura d'instal·lacions esportives, a càrrec de Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports del Govern d'Andorra, Justo Ruiz, secretari d'estat d'Esports del Govern d'Andorra, Gemma Riu, gerent de l'Andorra Esports Clúster, i Joel López, biòleg i bioinformàtic.


13 de maig del 2020
Les mesures sanitàries en el sector de la perruqueria i l'estètica en la represa de l'activitat, a càrrec de Lourdes Vilarrubla i Anna Mª Moreno, formadores al Centre de Formació Professional d'Andorra, i Landry Riba, Secretari d’Estat d’Afers Europeus del Govern d'Andorra.


13 de maig del 2020
Com afronten el futur ecosistemes de referència tecnològics i d'start-ups. Barcelona Tech City i La Mêlée, a càrrec de Edouard Forzy, president de La Mêlée, i Ricard Castellet, CCO del Barcelona Tech City.


11 de maig del 2020
Tornada als entrenaments, i el futur dels esdeveniments esportius, amb Gemma Riu, gerent de l'Andorra Esports Clúster, Juan Pablo Molinero, CMO del Movistar Team, Jaume Nogués, director general i esportiu del Futbol Club Andorra, Sergi Romero, director Gerent del MoraBanc Andorra, i Joel Lopez, biòleg i informàtic.


6 de maig del 2020
Aspectes legals davant l'"explosió" del comerç electrònic, a càrrec de l'Ester Peralba, sòcia fundadora de P.I. ADVOCATS, i de l'Elisabet Serrano, especialista en el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea a P.I. ADVOCATS.


29 d'abril del 2020
Com trobar la motivació en temps difícils?, a càrrec d'Ivo Güell i Torné, expert en neurolearning i neuromàrqueting.


24 d'abril del 2020
El consumidor post COVID19. Reptes i oportunitats, a càrrec de Nacho Roses, Director d'Estrategia i Digital growth de Roca Salvatella.


20 d'abril del 2020
Afectació de la crisi de la Covid-19 a la indústria de l'esport. Una aproximació a Andorra, a càrrec de Antonio Dávila, Professor a Standford, Harvard, Oxford i IESE, especialitzat en Sports Business.


20 d'abril del 2020
La llei de noves mesures excepcionals per fer front a l'impacte de la Covid-19, a càrrec de Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa del Govern d'Andorra i president d’Actua.


15 d'abril del 2020
Iniciatives pel teu negoci en època de confinament. T’apuntes a la pluja d’idees?, a càrrec de Carles Argemí, consultor en Màrqueting digital internacional i estratègia.


8 d'abril del 2020
Coneixes les millors eines online per treballar conjuntament?, a càrrec de Joaquim Carbonell, soci consultor de Neos Coneixement i Aprenentatge.


6 d'abril del 2020
Impacte de la Covid-19 al sector de l'esport i al turisme esportiu, a càrrec de David Hidalgo i Gemma Riu, president i gerent de l'Andorra Esports Clúster.


1 d'abril del 2020
La transformació digital en moments de crisi, a càrrec de Jordi Marín, expert en estratègia i transformació d'organitzacions.


26 de març del 2020
Com fer ús del Decret de crèdits tous per negocis afectats per la COVID-19, a càrrec de Marc Galabert, secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació del Govern d’Andorra.


25 de març del 2020
Com les empreses poden aprofitar les xarxes socials en situacions de crisi, a càrrec de Fernando Ramoneda, fundador i Director General de INICED Digital Business School.