11è Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya

Esdeveniment Govern d'Andorra i Comuns

Govern d'Andorra / Comú de Canillo / UNWTO

Data: 
11 març 2020 to 13 març 2020
Hora: 
9:00 h
Lloc: 
Centre de Congressos d'Andorra la Vella
Carrer Antic Carrer Major, 18, AD500 Andorra la Vella

L’onzena edició del Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya,que sota el títol Mountainlikers: turisme, innovació i sostenibilitat tindrà lloc de l’11 al 13 de març del 2020. Canillo serà la parròquia amfitriona i les sessions de treball es desenvoluparan al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

El Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya és una iniciativa dels set Comuns i del Govern d’Andorra, juntament amb l’Organització Mundial de Turisme, amb la voluntat de constituir un fòrum de debat permanent sobre el desenvolupament i la sostenibilitat del turisme en zones de muntanya. Té una periodicitat biennal i l’organitzen els Comuns de manera rotatòria.

Des que va començar l’any 1998, el Congrés ha tractat sobre les temàtiques més innovadores de cada moment, fruit de l’anàlisi de les tendències turístiques i socials, de la conjuntura econòmica, i del desenvolupament d’eines de comunicació i d’anàlisi.

Per aquest motiu, i avalat per l’increment de participants edició rere edició, el Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya d’Andorra esdevé un referent internacional d’intercanvi de coneixement sobre les tendències, les eines les i oportunitats de desenvolupament turístic en territoris de muntanya.

Programa provisional
Afegeix al meu calendari