36a Universitat d’estiu d’Andorra

Esdeveniment UdA

Govern d'Andorra

Data: 
2 setembre 2019 to 5 setembre 2019
Hora: 
18:00 h
Lloc: 
Universitat d'Andorra
Plaça de la Germandat, 7, AD600 Sant Julià de Lòria

Mentre es prepara la XXVII Cimera iberoamericana de caps d'estat i de govern, que se celebrarà el 2020 a Andorra, sota el lema Innovació per al desenvolupament sostenible - Objectiu 2030, el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i el Ministeri d’Afers Exteriors han previst que la Universitat d'Estiu d'Andorra esdevingui un espai de reflexió sobre aquesta temàtica.

Aquesta edició compta amb la participació d’experts que des de diferents disciplines desgranaran alguns dels aspectes d’aquesta temàtica.

Descarrega't el programa 

La Universitat d’Estiu d’Andorra és gratuïta i oberta a tothom. La inscripció no és obligatòria. Hi haurà servei d’interpretació simultània. Es lliuraran certificats d’assistència a les persones inscrites que assisteixin a un mínim de set sessions. La Universitat d’Estiu d’Andorra, a través de la Universitat d’Andorra, s’inclou dins del programa de les activitatsde la Xarxa Vives d’Universitats. El curs de 20 hores és susceptible de ser reconegut amb crèdits de lliure elecció per les universitats de la Xarxa. Inscripcions a través del web.
Afegeix al meu calendari