Comunicació persuasiva, una eina imprescindible per a la teva vida personal i professional

Esdeveniment Cambra de Comerç

Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra

Data: 
27 Novembre 2019
Hora: 
9:00 h to 18:00 h
Lloc: 
Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
Carrer Prat de la Creu, 8, AD500 Andorra la Vella

Dirigit a: Professionals que vulguin millorar les seves habilitats de comunicació. Especialment recomanat per a professionals en relació amb clients i amb el públic.

Objectius: Conèixer i aplicar tècniques persuasives a través de la comunicació. Identificar les parts de la comunicació verbal i no verbal que col·laboren amb la persuasió. Conèixer i comprendre els elements de la percepció que permeten la comunicació persuasiva. Comprendre que és la persuasió i quina és la seva utilitat en la comunicació. Utilitzar tècniques de comunicació persuasiva en situacions d’interacció humana. Establir comunicacions interpersonals utilitzant tècniques de comunicació verbal i no verbal.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Josep Mas Font – Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Administració d’Empreses per ESADE. Conferenciant i formador en Habilitats Directives i Personals. Consultor i coach en RRHH, estratègia i comunicació. Ponent a destacables congressos a nivell internacional. Pertany a la prestigiosa associació de conferenciants Speakers Associates i membre de Consells i Comitès Directius. Soci-Col·laborador de Gamma Management.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/comunicacio-persuasiva-una-eina-imprescindible-per-a-la-teva-vida-personal-i-professional/
Afegeix al meu calendari