Formació CCIS – Eines de treball col·laboratives: solucions tecnològiques per a la col·laboració d’equips

Carregant Esdeveniments
img_generica_slide_formacions

Formació Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra

  • Dates i horaris: Del 27 al 28 de gener de 9:30 a 13:30
  • Durada: 8 hores
  • Dirigit a: Aquest seminari va dirigit a totes aquelles persones que busquen les eines col·laboratives necessàries per la seva empresa o aquelles persones que volen començar a utilitzar-ne de noves. Les eines que es presenten en aquest seminari, tot i que s’enfoca a la utilització bàsica de cadascuna d’elles, són escalables a qualsevol mida empresarial, i també son de gran utilitat per a tots aquells emprenedors i/o petita i mitjana empresa que està interessada en millorar la comunicació, creació i gestió tant de contingut com de l’equip de treball.L’enfoc del seminari és eminentment pràctic, motiu pel qual és necessari que tots els assistents portin un ordinador portàtil per provar i iniciar-nos en totes les eines presentades.
  • Objectius: Presentar diferents eines per comunicar-se, compartir i crear contingut en un entorn empresarial 2.0. Oferir una experiència pràctica de la utilització de les eines en el marc d’un projecte que s’iniciarà i es finalitzarà durant les hores del seminari. Mostrar la utilitat bàsica i potencial de les eines col·laboratives digitals. Oferir una visió àgil dels equips i de la gestió adaptades a les eines de gestió digitals col·laboratives Mostrar una visió unificada de les competències digitals, els equips de treball i les metodologies de gestió en relació amb les eines col·laboratives.
  • Preu: 185 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.
  • Col·laboració tècnica: Carolina Bonnin. Project Manager a Lidera. Graduada en Enginyeria Informàtica per la Universitat de Barcelona. Màster Universitari en Direcció de Projectes per la Universitat La Salle Ramón Llull. Estudiant de tercer curs de Psicologia per la Universidad Nacional de Estudios a Distancia. Durant la seva trajectòria professional ha ocupat el càrrec de professora associada a la Universitat de Barcelona en el grau d’Enginyeria Informàtica, així com Project Manager i programadora a diferents empreses..
Go to Top