Gestió de la pandèmia, valoració i perspectives. Digitalització del sistema sanitari: una opció real de diversificació econòmica

Chargement Évènements
Cet évènement est passé
webinar_efa_20-10-20

Webinar organitzat per l’Empresa Familiar Andorrana amb el Sr. Josep Maria Piqué Badia, doctor i llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, actual Director General del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

La jornada se celebrarà en format Webinar mitjançant la plataforma Zoom a causa de les restriccions imposades per la situació sanitària.

El contingut del Webinar seguirà el següent patró: Primerament es farà una valoració de la pandèmia del SARS-CoV-2, del seu impacte i de les perspectives futures al Principat.

Seguidament, es tractarà el Pla Nacional de digitalització del sistema sanitari, un projecte que de tirar endavant esdevindria en una via de diversificació de l’economia andorrana. La creació d’un banc de dades mèdiques solvent, robust i segur permetria a Andorra construir una reputació internacional positiva que li permetria atraure bancs de dades de països tercers.

Plataforma Zoom. ID de la reunió: 838 2600 0181

Programació

09.30h Presentació
Sr. Francesc Mora Sagués, president de l’Empresa Familiar Andorrana

09.45h Ponència

“Gestió de la pandèmia, valoració i perspectives. Digitalització del sistema sanitari: una opció real de diversificació econòmica”
Sr. Josep Maria Piqué Badia, doctor i llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, actual Director General del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. Ha sigut director mèdic de l’Hospital Clínic de Barcelona, premi a la Trajectòria en Investigació de la Generalitat de Catalunya (1998), editor de la revista Gastroenterologia i Hepatologia i revisor de l’ANEP (Agència Nacional d’Avaluació Prospectiva) i del FIS (Fons d’Investigacions Sanitàries).

10.25h Fi de la jornada

Més informació al +376 808 136

Go to Top