POSPOSAT, PENDENT DE NOVA DATA - Com potenciar la intel·ligència col·lectiva en el teu equip

Esdeveniment Cambra de Comerç

Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra

Data: 
30 març 2020 to 31 març 2020
Hora: 
9:30 h to 19:00 h
Lloc: 
Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
Carrer Prat de la Creu, 8, AD500 Andorra la Vella

Dirigit a: líders júnior i sènior, directors, caps d’àrea, responsables de botiga, i treballadors que vulguin contribuir a empoderar persones i equips perquè aprenguin a treballar junts de manera que siguin capaços de resoldre reptes presents i futurs més eficaçment.

Objectius: ser conscients de la importància de la intel·ligència col·lectiva dels equips. Aprendre com fomentar-la des de la posició de cadascú, a través d’eines i dinàmiques específiques. Aprendre a dissenyar la xarxa comunicativa més eficient entre les persones per aconseguir, de manera sostinguda, compromís, benestar i resultats.

Preu: 275 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Núria Prenafeta – Coach PCC per ICF, consultora per al desenvolupament del talent i el canvi cultural en organitzacions, a nuriaprenafeta.com i a Net4Talent (Madrid). AMP a l’IE Business School, treballa amb particulars i empreses a Andorra i Espanya com a facilitadora de processos de canvi individuals i organitzacionals. Col·labora en premsa i ràdio sobre temes de desenvolupament humà.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/com-potenciar-la-intel%c2%b7ligencia-col%c2%b7lectiva-en-el-teu-equip/
Afegeix al meu calendari