Prevenció del blanqueig de capitals per a fundacions i associacions

Esdeveniment Cambra de Comerç

Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra

Data: 
24 Octubre 2019 to 25 Octubre 2019
Hora: 
9:30 h to 13:30 h
Lloc: 
Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
Carrer Prat de la Creu, 8, AD500 Andorra la Vella

Dirigit a: Tots els membres dels òrgans d’administració i governs de les associacions, els membres del protectorat i membres del patronat de fundacions, així com personal encarregat de gestionar els fons de l’entitat o gestionar els projectes d’aquesta.

Objectius: Assolir un grau de coneixement relatiu a la legislació vigent en matèria de PBC-FT, a fi de poder aplicar mesures i procediments que permetin detectar indicis que evitin que aquestes entitats siguin utilitzades per realitzar conductes constitutives blanqueig de capitals i finançament del terrorisme.

Preu: 230 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS..

Formadors: Luis Hernández Navarro – Membre del departament de Governance, Risk and Compliance de Crowe Andorra. Titulat en Dret i màster en Dret de les Noves Tecnologies. Tanmateix, disposa de la Certificació de Compliance Cescom, atorgada per l’Associació Espanyola de Compliance i té experiència en firmes de consultoria i auditoria en l’àmbit nacional i internacional, principalment en el camp de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme. La seva experiència s’ha materialitzat en processos d’implementacions i adequacions a la normativa nacional i internacional en PBC-FT a diferents sectors estratègics.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/prevencio-del-blanqueig-de-capitals-per-a-fundacions-i-associacions/
Afegeix al meu calendari