Taller pràctic de contractació laboral, nòmines i quitances

Esdeveniment Cambra de Comerç

Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra

Data: 
20 gener 2020 to 23 gener 2020
Hora: 
9:30 h to 13:30 h
Lloc: 
Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
Carrer Prat de la Creu, 8, AD500 Andorra la Vella

Dirigit a: tots aquells professionals que treballin dins dels departaments de RRHH, departaments financers i/o departaments d’administració, i tots aquells professionals que treballin o vulguin treballar en aquest àmbit i desitgin poder portar a la pràctica les modificacions establertes en la nova llei de relacions laborals.

Objectius: actualitzar els coneixements jurídic-laborals que regulen les relacions laborals entre empresari i assalariat. Dotar dels coneixements necessaris per a portar a terme contractacions laborals i conèixer com confeccionar les nòmines en tots els supòsits que poden donar-se a l’empresa. Conèixer els conceptes que composen una quitança i calcular correctament el seu import. Portar a terme, mitjançant casos pràctics, l’aplicació de la nova legislació laboral.

Preu: 275 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Olga Codina Roquet – Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, assessora jurídica especialitzada en l’àrea jurídico-laboral i mercantil. Advocada en exercici. Professora col·laboradora de Lidera, SL.

Rosa Boronat Canal – Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, assessora jurídica especialitzada en l’àrea jurídico-laboral i mercantil. Advocada en exercici. Professora col·laboradora de Lidera, SL.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/contractacio-laboral/
Afegeix al meu calendari