Transformació digital de la teva marca: aprèn a posar-la a internet des de zero

Esdeveniment Cambra de Comerç

Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra

Data: 
21 Novembre 2019 to 22 Novembre 2019
Hora: 
9:00 h to 14:00 h
Lloc: 
Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
Carrer Prat de la Creu, 8, AD500 Andorra la Vella

Dirigit a: Propietaris i responsables de comunicació i màrqueting d’empreses que encara no hagin desenvolupat la seva marca a Internet o vulguin millorar-la, agents de l’administració i persones interessades en el màrqueting online en general.

Objectius: Aquesta formació és un compendi general del tots els temes que haurà d’abordar un empresari que vulgui, des de zero, implantar la seva marca a Internet. La transformació digital ja no és una opció i l’objectiu principal del curs és que l’alumne sàpigui estructurar i sistematitzar un primer procés d’entrada a Internet de la seva marca (branding online), entenent els fenòmens de màrqueting externs que li afecten. Conèixer les últimes novetats de les eines de gestió de marca a la xarxa i poder planificar un pla estratègic de posicionament de marca a Internet.

Preu: 210 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Fernando Blanco Alvarenga – Llicenciat en Publicitat i postgrau de Producció Publicitària i below the line a la Universitat Ramón Llull (Fundació Blanquerna). Professor col·laborador de la Universitat d’Andorra. Soci-consultor de SisèGrau, SLU.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/transformacio-digital-de-la-teva-marca-apren-a-posar-la-a-internet-des-de-zero/
Afegeix al meu calendari