L’Andorre promeut depuis ces dernières années, l’innovation avec des projets communs avec différents centres et entités de prestige international. Tels que le Massachusetts Institute of Technology (MIT), Google, VISA, le Centre d’Innovation ou Skolkovo (Moscú), le Quartier de l’Innovation à Montréal (Canada) ou Carto, entre d’autres. Dans ce sens, le pays des Pyrénées est en train de se transformer en un véritable laboratoire vivant pour l’innovation avec des projets dans des domaines comme la mobilité, l’énergie, l’environnement ou le tourisme.
Découvrez nos projets!

Innovez avec vous

Home»Innovez avec vous

Projets d'innovation

Projets d’innovation

Dans le cadre de la diversification économique,
nous voulons promouvoir Andorre comme
“Living Lab” (Pays Laboratorie)

voir plus

Et truquem

Et truquem!
Echevarne
Echevarne A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.
Nice Fruit
Nice Fruit Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.
José María Roger, President - Nice Fruit
Everis
Everis Andorra El procés d’implantació a Andorra ha estat força àgil, tot han estat facilitats i estem per sobre de les expectatives que ens havíem plantejat.
José Enrique Boigues, Director - Everis Andorra
Podoactiva
Clínica Podoactiva Andorra Estem contents amb l’acollida que hem tingut a Andorra, i el procés d’implantació ha estat fàcil.