Espai d’Innovació d’Andorra

L’Espace Andorran de l’Innovation, promu par Actua, est situé au rez-de-chaussée du bâtiment de Caldea avec une superficie de 250 mètres carrés répartis en deux grandes salles.

Espai d'Innovació d'Andorra

Home»Innovez avec vous»Projets d’innovation»Espai d’Innovació d’Andorra

Espai d'Innovació

D’un côté, le siège et bureaux de la Fondation ActuaTech. Avec une salle de réunion et un espace avec tribune, pouvant accueillir une trentaine de personnes. Cet espace est utilisé pour des réunions et conférences.

De l’autre côté, une salle montre différents projets en cours : Persuasive Electric Vehicle-PEV, le CityScope avec la projection de plusieurs modèles à partir de données et un espace atelier réservé aux chercheurs.

L’espace est ouvert aux chercheurs, aux entrepreneurs et dirigeants d’entreprise et aux citoyens en général.. Venez nous rendre visite!

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Everis

Everis Andorra
El procés d’implantació a Andorra ha estat força àgil, tot han estat facilitats i estem per sobre de les expectatives que ens havíem plantejat.

José Enrique Boigues, Director - Everis Andorra
Podoactiva
Clínica Podoactiva Andorra
Estem contents amb l’acollida que hem tingut a Andorra, i el procés d’implantació ha estat fàcil.