Matins d'Actua

Actua propose une conférence aux entreprises du pays qui souhaitent partager un thème d’intéret lié aux affaires. La conférence aura une durée maximale d’une heure, suivie de 15 minutes de networking.
L’événement aura lieu à l’Espai d’Innovació d’Andorra.
 
Actua s’engage à diffuser l’événement aux membres des clústers, ainsi qu’à d’autres contacts professionnels. En plus, il sera publicité aux réseaux sociaux et dans le site web: www.actua.ad

Cette conférence n'aura pas de contenu promotionnel sur les produits et services de l'entreprise. Néanmoins, vous pouvez utiliser la marque et les informations de contact sur la dernière diapositive. Actúa validera le contenu avant la réservation de l'espace.

Si t’interessa realitzar una xerrada sobre un tema d’interès empresarial a l’Espai d’Innovació d’Andorra omple aquest formulari i contactarem amb tu.


Adjuntar una imatge del logotip de l’organitzador en format PNG, PDF o vectorial en una resolució de com a mínim 400px d’amplada.
Les fichiers doivent être inférieurs à 5 MB.
Types de fichiers autorisés: jpg jpeg png pdf rar zip.
En facilitar imatges a Andorra Desenvolupament i Inversió, S.A.U. per mitjà d’aquest formulari, l’empresa garanteix a Andorra Desenvolupament i Inversió, S.A.U. que les referides imatges no infringiran drets d’autor, drets de propietat industrial, drets d’imatge, ni altres drets o posicions jurídiques d’anàleg contingut econòmic de tercers, tot i essent l’empresa de què es tracti la responsable en exclusiva de qualsevol eventual vulneració i d’eventuals danys i perjudicis al respecte.