Casa de la Muntanya

La Casa de la Muntanya serà un espai amb l’objectiu de promocionar, difondre i fer reserves de les activitats d’esport i turisme de muntanya. Al mateix temps, permetrà crear noves activitats que potenciïn aquest sector.

Casa de la Muntanya

També tindrà un vessant formativa i potenciarà el treball conjunt de les empreses de l’àmbit de la muntanya, l’administració pública i les entitats de recerca i innovació.

Qui conformarà la Casa de la Muntanya?

L’espai comptarà amb un equip format per més d’una dotzena de persones de diferents àmbits. Alguns d’ells tan diversos com els següents:

  • L’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya d’Andorra (EFPEM)
  • L’Observatori de la Sostenibilitat d’Andorra (OBSA)
  • El Centre d’Estudis de la Neu i de la Muntanya d’Andorra (CENMA)
  • L’Associació de Guies de Muntanya, el clúster d’Esports d’Actua, el Comú d’Ordino, el ministeri de Medi Ambient, Andorra Turisme, les estacions d’esquí del país, i representants de diverses empreses d’esdeveniments esportius, entre d’altres.

Et truquem

Et truquem!
Echevarne
Echevarne A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.
Nice Fruit
Nice Fruit Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.
José María Roger, President - Nice Fruit
Everis
Everis Andorra El procés d’implantació a Andorra ha estat força àgil, tot han estat facilitats i estem per sobre de les expectatives que ens havíem plantejat.
José Enrique Boigues, Director - Everis Andorra
Podoactiva
Clínica Podoactiva Andorra Estem contents amb l’acollida que hem tingut a Andorra, i el procés d’implantació ha estat fàcil.