20 - juny / 2019

Actua crea el primer manual per a l’empresari amb informació sobre creació d’empreses, obertura de comerços i inversió estrangera

Actua ha creat el Manual Bàsic per a l'Empresari a partir de l'anàlisi de les demandes més freqüents d'informació que rep. Es tracta d’un document explicatiu adreçat a nacionals, residents o estrangers que vulguin obrir un negoci i/o establir-se a Andorra.

El manual està format per múltiples fitxes sobre temes d'interès empresarial relacionats amb la creació d’empreses, obertura de comerços, inversió estrangera, seguretat social i immigració, entre d’altres. L’objectiu és generar un document final personalitzat i adaptat per a cadascuna de les sol·licituds d'informació que permet donar una resposta més àgil i personalitzada a les diverses demandes, per tal de fer més fàcil la comprensió per a l’empresari.

Les persones que vulguin fer-ne ús han de posar-se en contacte amb Actua omplint el formulari que trobareu a continuació o presencialment a les nostres oficines de la planta baixa de l'edifici de Caldea. S’estudiarà individualment cada cas i es conformarà el document personalitzat d'acord amb les seves necessitats.