7 - febrer / 2020

Actua i 11 empreses del país estaran al 4 Years From Now 2020 (4YFN), la plataforma d'innovació que discorre en paral·lel al Mobile World Congress

Actua participarà al 4 Years From Now 2020 (4YFN), la plataforma d'innovació que discorre en paral·lel al Mobile World Congress, que tindrà lloc a la Fira de Montjuïc de Barcelona del 24 al 26 de febrer del 2020. L’entitat disposarà d’un estand (Hall 2 Estand H110 de Fira de Montjuïc) on ha ofert un espai perquè 11 empreses del país també hi puguin participar.

Les empreses andorranes relacionades amb el sector de les noves tecnologies, convidades per Actua, disposaran d'un espai físic per exposar els seus projectes i connectar amb inversors i empreses en un esdeveniment que, organitzat per Mobile World Capital, ha anat creixent any rere any i ja compta amb més de 20.000 assistents i 600 expositors.

Entre les activitats previstes destaquen les integrades en el bloc Founders & Investors amb sessions investor pitching & pitch the press, reunions one-to-one i altres eines de networking.
 
Recepció oferta per Andorra

D’altra banda, el dilluns 24 de febrer el president d'Actua i ministre de Presidència, Economia i Empresa del Govern d'Andorra, Jordi Gallardo, oferirà una recepció networking on participaran empreses i delegacions estrangeres.

Les empreses que acompanyaran a Actua

BIT24
Experts en la implementació de Bitrix24, un CRM amb més de 6 milions d'usuaris a tot el món, que cobreix totes les àrees de l'empresa; comunicacions, calendaris, telefonia, tasques, grups de treball, gestió de documents, etc.

Crowland Technology
Empresa amb més de 15 anys d'experiència en projectes relacionats amb la tecnologia i el digital. Serà present a la fira per presentar Real Home Network, una solució global per a petites i mitjanes empreses immobiliàries que combina eines avançades de gestió i optimització de cartera, un lloc web totalment personalitzable i, WoHo, un portal de llistes de qualitat amb una única tarifa.

PayMeter
Startup andorrana que ofereix una solució per facilitar el pagament en aparcaments, peatges, benzineres, centres comercials i comerços, que permet vincular els negocis amb els usuaris mitjançant una plataforma comercial.

DAIVEC
Empresa que dóna suport a empreses i institucions en la seva transformació digital i incorporació d'eines d'intel·ligència artificial, assessorant i col·laborant amb elles per crear productes basats en el "Deep Learning".

BROOX
Startup andorrana que ofereix una plataforma que permet a les marques crear fàcilment experiències digitals memorables i intel·ligents en qualsevol espai físic, i que ajuden a captar i analitzar mètriques sobre els clients.

Fullsecure
Empresa que crea solucions innovadores en matèria de protecció de dades fora d'internet mitjançant aplicacions mòbils i la tecnologia NFC.

NAOS
Proveïdor complet de serveis d'integració tecnològica i serveis empresarials, experts en Business Analytics, solucions de gestió empresarial, desenvolupament d'eines corporatives i productes propis innovadors.

NIU
La incubadora d'empreses d'Andorra Telecom presentarà tres startups al 4YFN: Triondata, aplicació per gestionar dades financeres, Petracoin, solució tecnològica per fer traçabilitat de la pedra natural mitjançant 'blockchain', i Kootata, eina per a comerços "online" petits o mitjans que permet posar en comú els compradors per convertir-los en prescriptors i aportar notorietat a l'e-commerce.