8 - març / 2018

Actua presenta els atractius del país a la Journée-Pays-Andorre organitzada per la Cambra de Comerç de Pirineus Med

Una delegació andorrana, integrada per representants del Ministeri d’Afers Exteriors, d’Actua i de la Cambra de Comerç s’ha desplaçat aquest dijous, 8 de març del 2018, amb empresaris del país a la localitat francesa de Perpinyà per presentar les oportunitats de negoci a Andorra en el marc de la jornada de país centrada en el Principat.
 
En el decurs de l’acte, organitzat per la CCI PirineusMed,el tècnic d’Actua, Carles Aleix, ha explicat l’estratègia de l’agència de promoció econòmica d’Andorra per atraure inversió estrangera i per diversificar l’economia andorrana, els canvis que ha suposat l’obertura econòmica i els diferents projectes que s’estan impulsant al país en l’àmbit de les noves tecnologies, les energies renovables, i altres.
 
La jornada ha estat inaugurada per Thomas Garcia, President de la Comissió d’Afers Internacionals de la CCI Pyrénées-Orientales, i s’ha presentat el projecte transfronterer CCI Pirineus Med, finançat pel programa europeu Poctefa, a càrrec de Françoise Delcasso, responsable de projecte de la Cci Pyrénées-Orientales.
 
El cap de l’Agència de l’energia i del canvi climàtic, Carles Miquel i el director d’Agricultura, Landry Riba han presentat els àmbits d’actuació dels seus departaments respectius. L’acte ha finalitzat amb la celebració de més de 70 reunions B2B entre representants francesos i andorrans.

Foto: