14 - juny / 2018

BTC Assessors i Scential també treballen a l’espai que ofereix Actua al Barcelona Tech City

Les empreses andorranes BTC Assessors i Scential treuen profit de l’acord signat entre Actua i Barcelona Tech City i comencen a treballar a l’espai que ofereix gratuïtament l’agencia de promoció econòmica del Principat dins de les instal·lacions del potent hub tecnològic barceloní.

BTC Assessors és un grup de professionals interdisciplinaris que  provenen del sector de les finances, bioinformàtica i enginyeria informàtica que assessora a institucions i empreses en l'optimització de recursos i el desenvolupament de projectes aplicant la tecnologia blockchain.

Scential, olfactiva impulsada per l’emprenedor andorrà Sergi Gonzalez, és una empresa de màrqueting olfactiu que te com a objectiu la creació i desenvolupament de fragàncies que transmetin els valors d’una marca.
Els emprenedors andorrans podran aprofitar l’espai d’Actua al Pier01 de Barcelona Tech City per apropar-se a un ecosistema empresarial i d’innovació de primer nivell mundial en el que podran realitzar contactes amb altres empreses, assistir a formacions i xarrades organitzades pel hub barceloní o crear sinergies i col·laboracions amb altres startups.

L’acord Actua-Barcelona Tech City

L’acord està adreçat principalment a les empreses i startups andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació. Els hi permet connectar amb col·legues de referència internacional, establir nous contactes per fer negoci, accés a totes les activitats i formacions organitzades per Barcelona Tech City, i l’opció de fer servir l’espai físic d’Actua dins de l’edifici de Barcelona Tech City.

Consulta els avantatges de l'acord entre Actua i Barcelona Tech City.

El Barcelona Tech City

Barcelona Tech City és una organització no lucrativa que té com a objectiu consolidar i potenciar el sector tecnològic i digital de la ciutat que ha mobilitzat més de 1.200 milions d'euros en els últims 12 mesos i ocupa a 30.000 professionals, contribuint a posicionar Barcelona com a referent en l'escena tecnològica internacional. Per això treballa juntament amb emprenedors, startups, inversors, grans empreses, incubadores, acceleradores i emprenedors, universitats, escoles de negocis, mitjans de comunicació i altres agents de l'ecosistema ubicats a Barcelona.

L'associació compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i de partners com la Mobile World Capital Barcelona, ​​CaixaBank, SEAT, ESADE, EPSON, La Vanguardia, LetGo, Airbnb, Gas Natural Fenosa o Telefònica Open Future, així com de grans marques com McCann-Ericsson o Rousaud Costas Duran, entre d'altres. Representa a més de 500 empreses del sector tecnològic i digital a la ciutat.

En 2016 Barcelona Tech City va inaugurar Pier01, situat a Palau de Mar, per crear un dels hubs tecnològics més importants d'Europa. Pier01 acull més de 100 companyies, entre startups, empreses i iniciatives com el mVentures de la Mobile World Capital Barcelona, ​​Antai Venture Builders, Nuclio Venture Builders, BeMobile, Nuclio, Napptilus, BeRepublic, Byhours, Geenapp, Ikomobi, Holaluz, LetGo i Tiendeo, entre molts altres.