5 - febrer / 2019

Comencen els Matins d'Actua on els empresaris del país podran dir la seva a l’Espai d’Innovació

Actua ofereix als empresaris del país l’Espai d’Innovació d’Andorra perquè puguin realitzar xerrades d’interès general dins del cicle de ponències ‘Matins d’Actua’ que s’inicia el 14 de febrer. Les intervencions no podran superar els 60 minuts i, posteriorment, tindrà lloc una sessió de treball sobre la temàtica escollida amb els assistents.

La primera sessió anirà a càrrec de la directora de Online Growth Team i experta en màrqueting digital, Kamila Lipska, que sota el títol “How To Get Relevant Traffic to Your Website Without Spending Fortune on Google Adwords" ens parlarà sobre com treure profit d’aquesta eina de publicitat de Google de forma eficient i econòmica. La xerrada serà en anglès i tindrà lloc dijous 14 de febrer a les 9:30 h a l’Espai d’Innovació d’Andorra
 
Les empreses interessades en participar com a ponents als ‘Matins d’Actua’ poden fer arribar la seva sol·licitud a través d’aquest link. Hauran de tenir en compte que les xerrades no podran tenir contingut promocional sobre els productes i serveis sinó que hauran de ser d’interès empresarial.