21 - maig / 2019

El clúster d’Educació d’Actua treballa nous reptes empresarials per al país

El clúster d’Educació d’Actua ha celebrat aquest dimarts, 21 de maig, a la sala Esteve Comes d’Andorra la Vella una nova sessió de treball que ha comptat amb la participació d’una vintena de representants del sector a Andorra. El líder del clúster, Ferran Costa, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda i d’avançar els objectius de la sessió, posteriorment la directora d’Actua Empresa, Judit Hidalgo, ha explicat els trets diferencials d’un clúster i les properes passes que cal seguir.

La sessió ha servit per conèixer projectes que s’estan desenvolupant a Andorra com el de l’Escola Àgora Internacional, una presentació que ha anat a càrrec de la seva directora, Clara Pintat.

La internacionalització de la Universitat d’Andorra i les oportunitats de futur, també ha centrat part de la sessió matinal, en aquest cas ha intervingut, Cristina Yáñez, coordinadora de Rectorat, Internacionalització i Relacions Internacionals.

La darrera part del clúster d’Educació d’Actua ha servit per treballar de manera conjunta en la identificació i priorització de nous projectes d’interès nacional i empresarial.