29 - setembre / 2017

El conegut ex community manager de @policia informarà de noves tendències en xarxes socials a l’Espai d’Innovació

Carlos Fernández Guerra, un dels community manager més famosos del món després de canviar la manera de comunicar de la Policia Nacional Espanyola, impartirà la conferència "Adaptándonos a la innovación contínua del mundo digital" el proper 11 d’octubre a les 19 hores a al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Fernández Guerra explicarà quins són els reptes que hem d’afrontar a nivell empresarial i d’usuari, la importància de la transformació digital, i informarà de les noves tendències i oportunitats que ens ofereixen les xarxes socials. També farà un repàs per l’estratègia comunicativa que va fer servir a la Policia Nacional Espanyola on va apostar per la gestió intel·ligent de les problemàtiques derivades de delictes en l'entorn digital. La conjugació d'humor i responsabilitat van convertir el compte de twitter @policia en un dels més influents del món, superant en nombre de seguidors el de l’FBI. Fins i tot la CIA ha copiat l'estil que va implantar.

L’esdeveniment està organitzat per Actua, l’entrada és gratuïta i es demana confirmar assistència enviant un correu electrònic a contacte@actuatech.ad o trucant al 862555.

Community, de communities

Carlos Fernández Guerra és creador, planificador i màxim responsable del programa de Comunicació, Atenció al ciutadà, Formació i conscienciació en Seguretat Policial 2.0, sent un dels projectes líder mundial en el seu sector i nombre d'usuaris a Twitter, comptant fins a la data amb més d'un milió i mig de seguidors potencials. A més, és professor de Comunicació de més de 30 màsters, cursos especialitzats, escoles d'empreses i universitats, i assessorament estratègic a empreses i institucions. Actualment és el director Digital&Social Media d’Iberdrola.