2 - maig / 2018

La primera sessió a Andorra d’Startup Grind (Google for Entrepreneurs) arriba el 16 de maig on s’explicaran els projectes d’innovació del país

El primer esdeveniment organitzat a Andorra per Startup Grind, la comunitat global d’emprenedors més gran del món i l’únic soci de comunitat de Google for Entrepreneurs, tindrà lloc el proper 16 de maig del 2018. Aquesta primera sessió, compta amb la col·laboració d’Actua, i consistirà en una presentació realitzada en format entrevista, que anirà a càrrec del ministre d’Economia, Innovació i Competitivitat, Gilbert Saboya. Us podeu inscriure en aquest web.

Sota el títol “Open Innovation in Andorra: Our Partnership with MIT Media Lab”, Saboya explicarà els projectes d’innovació que es desenvolupen al país i els treballs que realitzen conjuntament la Fundació ActuaTech i el Massachusetts Institute of Technology (MIT). La intervenció tindrà lloc a les 19 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, serà en anglès i es podrà seguir en directe en aquest web.
 
Una comunitat d’emprenedors a 125 països
 
Startup Grind està present a 365 ciutats de 125 països on celebra un esdeveniment mensual amb entrevistes amb emprenedors, inversors i líders d’opinió. La missió d’Startup Grind és ajudar-los a través de tres valors: “Make friends, not contacts; Help others before helping yourself; give before you take”. Les conferències acostumen a comptar amb un seguiment de milers de persones, com les que s’han fet a Silicon Valley, Londres, Ciutat de Mèxic, Barcelona, Los Angeles i Toronto. De les darreres entrevistes realitzades destaquen les que s’han fet a Casey Fenton (fundador de Couchsurfing), Anne Driscoll (CMO de Startup Genome), Chris Schultz (CEO de Launchpad), Howard Love (business angel) i Michael Eckhardt (co-autor del llibre Crossing the Chasm).