19 - desembre / 2018

La Xarxa d’empreses inclusives arriba a les 20 entitats adherides

El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha signat quatre convenis de col·laboració relatius al projecte de la Xarxa d’empreses inclusives amb els representants de les empreses Viladomat, Montserrat Naté; del Rebost del Padrí, Gisela Escolà; de Geral, Josep Maria Altimir, i de Valira Seguretat, Carles Areny. Amb aquestes quatre adhesions, ja són 20 les empreses i 22 els treballadors contractats que compten amb almenys una persona amb discapacitat dins la seva plantilla.
 
Espot ha agraït a les entitats “la voluntat de col·laborar en un projecte de país que transcendeix el Govern i els ens públics per aconseguir la integració per inclusió plena laboral de les persones amb discapacitat, trencant amb els estigmes del passat” i ha destacat la varietat d’empreses que s’han volgut afegir a aquesta iniciativa emmarcada en l’estratègia d’inserció laboral que cobreix el període del 2016 al 2019: “Tenim des de parapúbliques a empreses privades petites, mitjanes i grans, de diversos sectors” del teixit productiu d’Andorra.
 
Valira Seguretat i Geral han integrat els nous treballadors a les seves plantilles com a auxiliars administratius, Viladomat com a repartidor a peu per a trajectes curts i El Rebost del Padrí com a ajudant de cuina. Els representants de les quatre empreses s’han mostrat “encantats” amb l’adhesió a la Xarxa d’empreses inclusives i han assegurat que les seves plantilles estan vivint “una experiència molt enriquidora”.
 
Text i foto: Govern d’Andorra