29 - maig / 2019

Les Cambres de Comerç dels Petits Estats signen un acord per enfortir la cooperació i el Fòrum Econòmic arribarà a Andorra el 2021

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra conjuntament amb Actua participen en el primer Fòrum Econòmic dels Petits Estats que té lloc a Montenegro el 29 i 30 de maig. L’objectiu d’aquesta trobada és donar a conèixer les oportunitats de negoci a Andorra així com establir llaços econòmics, empresarials i institucionals amb els altres països, tal com estableix l’acord de cooperació.

Les Cambres de Comerç dels Petits Estats d’Europa signen un acord de cooperació amb l’objectiu de promoure la col·laboració en matèria d’inversió, comerç i cultura. En virtut de l’acord, se celebrarà un Fòrum Econòmic, que es durà a terme al país que aculli els Jocs dels Petits Estats d’Europa, sent la cambra de comerç del país amfitrió l’organitzadora d’aquesta cimera. Així, la Cambra de Comerç d’Andorra organitzarà el 2021 la propera edició d’aquesta nova trobada econòmica entre Petits Estats.

El Fòrum Econòmic se centrarà en assumptes que millorin la cooperació i els intercanvis entre els països en els àmbits negocis, tecnologia, educació, projectes en comú i altres formes de connectivitat.