22 - gener / 2019

Nice Fruit obre el seu centre d’I+D a Andorra, inverteix 2,5 milions i crea 40 nous llocs de treball

Nice Fruit continua la seva estratègia de lideratge tecnològic al món de l’alimentació, passa a denominar-se Nice Tech i ha obert a Aixovall el Nice Tech Center, el seu centre d’Innovació i Desenvolupament a Andorra. Segons fonts de la companyia, l’espai li permet ampliar l’horitzó a nous sectors alimentaris com els vegetals, la carn i el peix, ha suposat una inversió de 2,5 milions d’euros i té capacitat per mes de 40 empleats. Nice Tech amplia així la seva presencia al Principat d’Andorra i aposta pel país, on també es troba la seu central de la companyia.
 
Les noves  instal·lacions alberguen laboratoris amb equips d’última generació i tres àrees diferents i independents per al desenvolupament de fruita i vegetals, carn i peix. El centre tècnic compta amb biòlegs, científics, desenvolupadors, enginyers, i altres especialistes i experts en biotecnologia alimentaria.
 
La seva tecnologia patentada aconsegueix, amb un procés 100% físic i sense cap tipus de conservant o additiu, que els aliments congelats no perdin les seves propietats i es mantinguin com si mai haguessin estat congelats.
 
La companyia amb seu a Andorra i oficines a quatre països, està ja present a mes de 40 països del món. Comercialitza els seus productes a través de grans distribuïdores, cadenes hoteleres i d’alimentació i retailers, i te com a clients a McDonald’s, 7-Eleven, Hard Rock, o Marriott.