11 - Octubre / 2017

Ple total a la conferència de Carlos Fernández Guerra organitzada per ACTUA

La conferència de Carlos Fernández Guerra, un dels community manager més famosos del món, organitzada per Actua, ha reunit aquest dimecres 11 d’octubre, prop de 200 persones a la sala Consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

En la seva primera visita a Andorra, Fernández, ha impartit la xerrada "Adaptándonos a la innovación contínua del mundo digital" on ha informat de les noves tendències i oportunitats que ens ofereixen les xarxes socials tant a nivell empresarial com d’usuari. A més ha advertit dels problemes que pot comportar un mal ús de les mateixes i ha donat diversos consells per evitar-ho. També ha centrat bona part del seu discurs en destacar la importància de la transformació digital i com les empreses en poden treure el millor rendiment.

Fernández Guerra ha fet un breu repàs per l’estratègia comunicativa que va fer servir a la Policia Nacional Espanyola quan va apostar per la gestió intel·ligent de les problemàtiques derivades de delictes en l'entorn digital. La conjugació d'humor i responsabilitat van convertir el compte de twitter, @policia, en un dels més influents del món, superant en nombre de seguidors el de l’FBI. Fins i tot la CIA va copiar l'estil que va implantar. A la part final de la conferència, s’ha obert un torn de preguntes on els assistents li han fet diverses consultes relacionades amb l’entorn digital.

Actualment Fernández Guerra és el director de Digital i Social Media d’Iberdrola i és professor de Comunicació de més de 30 màsters, cursos especialitzats, escoles d'empreses i universitats.