PROGRAMA GROWTH D'ACTUA

Programa de suport per a les empreses amb alt potencial de creixement


El Programa Growth d’Actua és un programa de creixement destinat a empreses andorranes que facturin més de 50.000€ i tinguin més de 2 anys d’activitat com empresa i que vulguin treballar durant 6 mesos per tenir un negoci el més competitiu i resilient possible.

Esteu traient el màxim profit de les vostres vendes? Aprofiteu òptimament les eines de màrqueting per arribar als vostres clients? Esteu explotant el vostre potencial d’internacionalització?  Coneixeu el vostre potencial real de creixement?

15 Empreses seran seleccionades per aprofitar el Programa Growth d’Actua 2020

Les empreses seleccionades rebran més de 80 hores de coneixement especialitzat i impartit per professionals del món de l’empresa.

Al començar el programa i després d’una fase de diagnosi, cada empresa disposarà d’un Pla de Creixement totalment personalitzat que inclourà un mix de 33 hores de mentoria individual en les següents àrees de treball, sempre segons les seves necessitats:
 
 • Màrqueting: digital i tradicional
 • Comercialització i vendes
 • Finances 
 • Estratègia, organització i lideratge
 • Internacionalització 

A més de 40 hores de formació grupal en les mateixes especialitats i 15 de sessions especials.
 
En total:
 
 • 33 hores de mentoria personalitzada i adaptada a les seves necessitats
 • 40 hores de formació grupal per experts punters
 • 15 hores de sessions extres

Com es fa la tria per al Programa Growth d’Actua?

En primer lloc, de totes les empreses que es presentin s’escolliran un màxim de 50 que gaudiran d’un diagnòstic empresarial que oferirà a l’empresa una radiografia de les seves àrees de millora i desenvolupament (valorada en 500 euros).

En segon lloc, d’aquestes 50 es triaran les 20 empreses que optaran a una classe magistral en pitch empresarial i que defensaran la seva candidatura.

Finalment, 15 empreses Growth, tindran l’oportunitat de realitzar el programa sencer.

Fases del programa

Pel que fa al desenvolupament del projecte Growth d’Actua, el programa té una durada de nou mesos i està repartit en tres fases:

Fase 1: Selecció d’empreses participants
 
 • Recepció de sol·licituds
 • Diagnosi empresarial a 50 empreses (Actua): Anàlisi i diagnosi individualitzat exposant punts de millora empresarial
 • Selecció dels 20 finalistes: Sessió formativa del pitch empresarial
 • Selecció final de les 15 empreses Growth que gaudiran de la totalitat del Programa Growth d’Actua.

Fase 2: Programa Growth d’Actua. (6 mesos)

A partir del Pla de Creixement individual:
 
 • 33 hores de mentoria personalitzada 
 • 40 hores de classes grupals Programa Growth 
 • 15 hores de classes/sessions especials

Fase 3: Final Programa Growth d’Actua:
 
 • Sessió de cloenda / Màster Class (2 h)
 • Pla de seguiment

Què oferim a les empreses?

Des d’Actua posem a disposició de les empreses:
 
 • Una persona tutora i un grup d’experts que conformaran el Pla de Creixement al llarg de tot el programa.
 • 33 hores d’assessorament expert individualitzat in company i 40 hores de formació especialitzada grupals.
 • Sessions col·lectives especials, màster classes i best practices amb experts i empresaris reconeguts.
 • Networking i cooperació empresarial.
 • Sessió de diagnosi empresarial.
 • I, per últim, sessió d’orientació a l’acció, proposta “a mida” a l’empresa de continuació en la fase final.

El preu del programa

El cost del programa Growth d’Actua per les empreses seleccionades és de 600 euros + IGI per la seva participació.

El programa però té un valor estimat de 15.000 euros per cada empresa
 

Calendari

 • Del 18 de maig i fins al 26 de juny: Recepció sol·licituds de les empreses interessades.
 • Juliol: Diagnosis empresarials per a un màxim de 50 empreses.
 • Finals de juliol: selecció final de les 20 empreses.
 • Setembre: Sessió de Pitch Empresarial i selecció final de les 15 empreses Growth.
 • 28 de setembre i durant 24 setmanes: Programa Growth d’Actua.

Els mentors i tutors

Els mentors i tutors, són els professionals del país, seleccionats entre experts en cada especialització concreta, que us acompanyaran en el vostre Pla de Creixement individual. Un cop tingueu el diagnosi empresarial fet, se us adjudicaran un mix d’hores de cada àrea de creixement i se us adjudicarà un tutor en l’àrea que necessiteu més reforç i els mentors complementaris per cada una de les àrees a treballar.

Hem seleccionat professionals del país amb experiència i expertesa provada en el seu camp.

Els professionals són els següents:

MARQUÈTING DIGITAL I TRADICIONAL

img_mentor_growth_actua_anna_rodriguez

Anna Rodríguez Ferrer

Fundadora i directora de Wow comunicació. Compta amb més de 15 anys d'experiència en projectes de comunicació de marca per empreses d'Espanya i Andorra. Transports Metropolitans de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Camper, Cadbury, Honda, Grandvalira, Andorra Turisme, Caldea i Govern d'Andorra són alguns dels clients pels qui ha treballat.

img_mentor_growth_actua_fernando_ramoneda

Fernando Ramoneda

Més de 10 anys en consultoria estratègica Digital, professor de Marketing Digital en Inesdi Digital Business School, Enginyer i Economista, ha desenvolupat la seva carrera professional en varies multinacionals.

img_mentor_growth_actua_jeniffer_ferrer

Jeniffer Ferrer

Més de vint anys d'experiència en l'àrea del màrqueting, la publicitat i la imatge corporativa. És directora de màrqueting, imatge i comunicació corporativa de Vallnord – Pal Arinsal. Com a membre del comitè organitzador, ha estat directora de màrqueting i comunicació de la Copa del Món UCI de BTT, i també de la Copa del Món ISMF d'Esquí de Muntanya 2020.

 

COMERCIALITZACIÓ I VENDES

img_mentor_growth_actua_christian_palau

Christian Palau

Director Comercial/ Màrqueting i Estratègia de Pic Negre I Shusski des de l’any 2018. Més de 20 anys experiència en les àrees de Màrqueting, comercial i estratègia de negoci d’empreses com Anuntis, Fotocasa, Infojobs.net, i altres. Professor en diverses escoles de negoci en les àrees de Màrqueting/ comercial/ Estratègia de negoci i economia digital: Esic Business School; The Valley Business School; Harbour Space Business School.

img_mentor_growth_actua_ivan_armengod

Ivan Armengod

Adjunt a Direcció General del Grup Pyrénées i director de Grans Magatzems Pyrénées. Anteriorment càrrecs directius a ViaModa, Farmacia Galeno, etc... Diplomat en ADE, Màster Universitari UOC, PDD Iese, Diplomatura Marketing i Marketing Directe a EADA, RRHH a Esade, EFA a IEF, Dibex a ISDI.

img_mentor_growth_actua_angel_espar

Àngel Espar

Actualment, soci-fundador de Ingeni Coworking i també soci-director de Ideand Consulting, llicenciat en ADE al IQS. MBA al IESE. De vocació emprenedora, disposa de sòlida experiència en àrees de desenvolupament de negoci, finances i operacions. Especial focus en processos de reorganització i creixement empresarial.

 

FINANCES

img_mentor_growth_actua_anna_escoriza

Anna Escoriza

Llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Barcelona, CEFA (Certified European Financial Analyst) i CFA ( Chartered Financial Analyst) amb 25 anys d’experiència en el sector financer, ocupant càrrecs d’alta direcció en entitat bancària durant més de 10 anys. Actualment desempenya funcions d’assessorament financer a AlfaQuest Saboya Assessors, entitat financera a la que es va incorporar a l’octubre 2019.

img_mentor_growth_actua_alberto_rossi

Alberto Rossi

Emprenedor de vocació en diversos sectors , es soci fundador de la Consultora Estratègica In Movement! a Andorra i Espanya i ha consolidat la seva formació financera en els sectors de la banca, les finances i el món immobiliari acompanyant sempre la gestió de la direcció. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Assessor Financer Europeu i Postgrau en IESE i Institut d’Empresa.

img_mentor_growth_actua_jaume_torres

Jaume Torres Segura

Actualment és soci fundador d’Ancei Consultoria Estratègica Internacional, i del British College of Andorra. Més de 20 anys d’experiència en Fiscalitat Internacional. Conseller en diferents empreses del sector de la cosmètica, farmacèutica i altres. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA (especialitat Financers) a ESADE Barcelona.

 

ESTRATÈGIA, LIDERATGE I ORGANITZACIÓ

img_mentor_growth_actua_merce-arderiu

Mercè Arderiu Huix

Llicenciada en Dret UB. Màster en Direcció i Administració d’Empreses per ESADE. Postgrau en Mediació UDA. Sòcia- Consultora de Lidera. Aporta àmplia experiència com a consultora i formadora en processos de transformació organitzativa.

img_mentor_growth_actua_anna_bentanachs

Anna Bentanachs Gonzalez

Dirigeix l’àrea de formació i consultoria a CERQUEDA RH.  Sòcia-fundadora a KAXI COACHING (BCN), projecte en el que es desenvolupa com a coach per a directius, executius i equips. 20 anys d’experiència en consultoria de recursos humans per a PIMES. Professional Certified Coach (ICF). Màster en PNL acreditada per la AEPNL. Direcció Avançada en RH per ESADE. Empresarials UB.

img_mentor_growth_actua_elisa_fite

Elisa Fité

Sòcia fundadora i directora de l’empresa andorrana OPCIÓ - Recursos Humans en la que coordina tots el projectes de millora de processos i persones realitzats en organitzacions andorranes. Acompanya la transformació cultural i la dels equips: drivers, competències, lideratge i estructura organitzativa.

 

INTERNACIONALITZACIÓ

img_mentor_growth_actua_carl_de_smedt

Carl De Smedt

CFO & Director de Serveis Corporatius de Grandvalira - Saetde. Ha ocupat càrrecs executius durant 15 anys en l’empresa farmacèutica Novartis com a Director Financer de les divisions de Eyecare i Consumer Health a Espanya i com a CFO Internacional de la divisió de Eyecare amb seu a Suïssa. És inversor i mentor de start-ups tecnològiques espanyoles amb presència internacional. De formació és MBA per la Universitat de Lovaina (Bèlgica), amb postgraus de Harvard i Insead.

img_mentor_growth_actua_alex_requesens

Alex Requesens

Més de 10 anys d'experiència en Departaments Comercials i d'Operacions, i també amb sectors com les energies renovables, telecomunicacions, construcció i alimentació. Expert en estratègia empresarial, start-ups, relacions internacionals i expansió de negocis. Actualment cap d'Expansió Internacional de Nicetech. Anteriorment càrrec directiu a MIPA Espanya, Picktum, iEnergy, i president del Consell d'Administració a BWP Montenegro.

Classes grupals

Les classes grupals es faran cada dues setmanes en sessions de 3 hores i hem cercat professionals de reputació perquè cada sessió sigui una classe magistral, pràctica, aplicable i molt enfocada.

Les sessions i els temes principals seran els següents:
 
Sessió  Àrea de millora  Tema principal de les sessions 
Estratègia, organització i lideratge  Estratègia la clau de l’èxit 
Estratègia, organització i lideratge  Lideratge i organització d’equips de treball 
Màrqueting  Màrqueting de guerrilla aplicat a casos reals 
Finances  Finances per no financers 
Vendes  Accions per augmentar les vendes 
Internacionalització  Com preparar l’empresa per internacionalitzar 
Màrqueting  Accions de màrqueting digital per vendre més 
Finances  Finances per no financers II 
Vendes  Com implementar un CRM correctament 
10  Internacionalització  Elaboració dels criteris de selecció de país 
11  Màrqueting  Accions de màrqueting digital per vendre més II 
12  Finances  KPI’s financers 
13  Vendes  El funnel de vendes i KPI’s 
14  Internacionalització  Eines de promoció internacional