Projectes Actua Empresa

Acord entre Actua i Barcelona Tech City

El conveni de col·laboració entre Actua i Barcelona Tech City (BTC) potencia l’intercanvi d’iniciatives que fomenten i promocionen la digitalització i els sectors tecnològics. L’objectiu d’aquest acord és que Andorra i les seves empreses es beneficiin de les oportunitats que ofereix aquesta associació tant pel desenvolupament tecnològic, la digitalització com per a la seva internacionalització.

Les empreses i les startups andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació podreu gaudir dels beneficis d’aquest acord.

Acord entre Actua i La Mêlée

El conveni de col·laboració entre Actua i La Mêlée potencia l’intercanvi d’iniciatives que fomenten i promocionen la digitalització i els sectors tecnològics. L’objectiu d’aquest acord és que Andorra i les seves empreses es beneficiïn de les oportunitats que ofereix aquesta associació tant pel desenvolupament tecnològic, la digitalització com per a la seva internacionalització.

Les empreses i les startups andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació podreu gaudir dels beneficis d’aquest acord.

Acord entre Actua i Business France

L'acord entre Actua i Business France, el primer que signa l’entitat amb una agència de promoció econòmica internacional, dona suport en el desenvolupament de programes i serveis per a empreses andorranes en el seu procés d’internacionalització i també explora vies de col·laboració entre societats franceses i andorranes del sector tecnològic.

L’acord també potencia l’entrada d’Actua en diferents xarxes internacionals d’organismes de promoció comercial i l’accés a models d’èxit que es puguin replicar al Principat.

Subvencions Actua Empresa

El programa de subvencions d’Actua té per objectiu donar suport a la transformació de l’empresa andorrana cap a una empresa de valor afegit, innovadora i competitiva, ben posicionada per fer front als reptes i aprofitar les oportunitats del mercat internacional.

Els serveis subvencionats a través del programa es classifiquen en tres grans apartats: innovació, internacionalització i optimització empresarial.

Subvencions Actua Empresa 2018
Subvencions Actua Empresa 2019

Els clústers d'Actua

Per tal d'impulsar la diversificació econòmica a Andorra, un dels pilars claus d'Actua, l'entitat ha desenvolupat diversos clústers destinats als àmbits de la innovació, la salut i benestar, l'educació, i l'esport.

Els clústers són una concentració geogràfica d'empreses, institucions i agents relacionades amb un determinat mercat, producte o sector industrial amb l'objectiu de promoure avantatges competitius.

Projecte Tàndem

Tàndem és un projecte que s’emmarca en el Pla Estratègic de Renovació i Millora del Sistema Educatiu Andorrà (PERMSEA) que ha impulsat ACTUA i el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior del Govern d’Andorra.

Té per objectiu implicar la comunitat educativa d’FP d’Andorra amb projectes innovadors que es desenvolupin a les empreses, potenciar el talent dels alumnes, augmentar les oportunitats laborals dels joves, millorar la transferència de valor entre els centres d'FP i les empreses, i a la vegada, incrementar la competitivitat de les empreses.

Matins d'Actua

Actua ofereix a les empreses del país que estiguin interessades, un espai per fer una xerrada d'una hora com a màxim sobre un tema d'interès empresarial, 15 minuts de networking, i la difusió entre els seus contactes.

Calendari d’esdeveniments empresarials d’Andorra

El sector empresarial d’Andorra compta des del 29 d’octubre del 2018, i per primera vegada, d’un calendari amb tots els esdeveniments empresarials que tinguin lloc al país. L’agenda impulsada per Actua, inclou conferències, fires i congressos, formacions, calendari fiscal, sessions de Clústers, missions econòmiques, jornades i premis empresarials, entre d’altres.

A més el calendari empresarial d’Actua dona l’oportunitat d’afegir-ne de nous, tot amb l’objectiu de reunir tota l’oferta d’esdeveniments econòmics existents al país, i també dels que tinguin lloc prop de les nostres fronteres.