Xerrades d'Actua per a empresaris

Davant el context actual d'excepcionalitat provocat per la crisi de la Covid-19, des d'Actua proposem una sèrie de seminaris online de temàtiques empresarials i d'innovació perquè les empreses puguin afrontar millor aquesta situació.

Els webinars es realitzen a través de la plataforma ZOOM, que permet el seguiment gratuït a través d'una sessió en directe, i les sessions tenen una durada d'entre 30 i 40 minuts, al final de les quals es dóna pas a un torn de preguntes.

Les xerrades que ja hem fet


Si vols tornar a veure alguna de les xerrades per a empresaris que hem fet des d'Actua, o vols descarregar el PDF de la presentació del ponent, aquí trobaràs els enllaços. També els pots trobar al nostre canal de YouTube.

3 de juny del 2020
ESG Investing. Innovant amb la inversió sostenible, a càrrec de Gilbert Saboya, fundador & CEO de Alfaquest Saboya Assessors.


25 de maig del 2020
Les mesures sanitàries en el sector de la restauració en la represa de l'activitat, a càrrec de Verònica Canals, ministra de Turisme, Jesús Galindo, cap d'Àrea de Seguretat Alimentària i Entorn, Sílvia Foix, cap d'Unitat d'Inspecció dels Allotjaments Turístics, i Sergi Nadal, director de Turisme.


20 de maig del 2020
Presentació del nou Programa Growth d'Actua, a càrrec de Marc Galabert, secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació del Govern d’Andorra, i Judit Hidalgo, directora d'Actua Empresa.


15 de maig del 2020
Pla de reobertura d'instal·lacions esportives, a càrrec de Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports del Govern d'Andorra, Justo Ruiz, secretari d'estat d'Esports del Govern d'Andorra, Gemma Riu, gerent de l'Andorra Esports Clúster, i Joel López, biòleg i bioinformàtic.


13 de maig del 2020
Les mesures sanitàries en el sector de la perruqueria i l'estètica en la represa de l'activitat, a càrrec de Lourdes Vilarrubla i Anna Mª Moreno, formadores al Centre de Formació Professional d'Andorra, i Landry Riba, Secretari d’Estat d’Afers Europeus del Govern d'Andorra.


13 de maig del 2020
Com afronten el futur ecosistemes de referència tecnològics i d'start-ups. Barcelona Tech City i La Mêlée, a càrrec de Edouard Forzy, president de La Mêlée, i Ricard Castellet, CCO del Barcelona Tech City.


11 de maig del 2020
Tornada als entrenaments, i el futur dels esdeveniments esportius, amb Gemma Riu, gerent de l'Andorra Esports Clúster, Juan Pablo Molinero, CMO del Movistar Team, Jaume Nogués, director general i esportiu del Futbol Club Andorra, Sergi Romero, director Gerent del MoraBanc Andorra, i Joel Lopez, biòleg i informàtic.


6 de maig del 2020
Aspectes legals davant l'"explosió" del comerç electrònic, a càrrec de l'Ester Peralba, sòcia fundadora de P.I. ADVOCATS, i de l'Elisabet Serrano, especialista en el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea a P.I. ADVOCATS.


29 d'abril del 2020
Com trobar la motivació en temps difícils?, a càrrec d'Ivo Güell i Torné, expert en neurolearning i neuromàrqueting.


24 d'abril del 2020
El consumidor post COVID19. Reptes i oportunitats, a càrrec de Nacho Roses, Director d'Estrategia i Digital growth de Roca Salvatella.


20 d'abril del 2020
Afectació de la crisi de la Covid-19 a la indústria de l'esport. Una aproximació a Andorra, a càrrec de Antonio Dávila, Professor a Standford, Harvard, Oxford i IESE, especialitzat en Sports Business.


20 d'abril del 2020
La llei de noves mesures excepcionals per fer front a l'impacte de la Covid-19, a càrrec de Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa del Govern d'Andorra i president d’Actua.


15 d'abril del 2020
Iniciatives pel teu negoci en època de confinament. T’apuntes a la pluja d’idees?, a càrrec de Carles Argemí, consultor en Màrqueting digital internacional i estratègia.


8 d'abril del 2020
Coneixes les millors eines online per treballar conjuntament?, a càrrec de Joaquim Carbonell, soci consultor de Neos Coneixement i Aprenentatge.


6 d'abril del 2020
Impacte de la Covid-19 al sector de l'esport i al turisme esportiu, a càrrec de David Hidalgo i Gemma Riu, president i gerent de l'Andorra Esports Clúster.


1 d'abril del 2020
La transformació digital en moments de crisi, a càrrec de Jordi Marín, expert en estratègia i transformació d'organitzacions.


26 de març del 2020
Com fer ús del Decret de crèdits tous per negocis afectats per la COVID-19, a càrrec de Marc Galabert, secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació del Govern d’Andorra.


25 de març del 2020
Com les empreses poden aprofitar les xarxes socials en situacions de crisi, a càrrec de Fernando Ramoneda, fundador i Director General de INICED Digital Business School.